DFTA

 

Dutch field target association

Archief van berichten uit 2018

Schalkhaar 12-mrt-2019
De uitslagen van de wedstrijd van afgelopen zaterdag in Schalkhaar staan inmiddels online. En de uitrusting van de meeste schutters is inmiddels weer droog.
DFTA 13-feb-2019
Sorry, maar we moeten even wat rommelen in de wedstrijdkalender. Er bleek namelijk een met iedereen afgestemde wedstrijd in Schalkhaar op de kalender te ontbreken. En wel op zaterdag 28 september. Daardoor was er een dubbeling opgetreden met Molenvoort, op zondag de 29e. Molenvoort is echter bereid gevonden om hun wedstrijd nog een weekje naar achteren te schuiven, naar zondag 6 oktober. Let dus goed op de data in de kalender, dat voorkomt dat je op de verkeerde datum op de verkeerde plek staat.
Helm 10-feb-2019
Terwijl het in Singapore een prachtige dag is, met een lekker zonnetje en een aangename temperatuur van 33 graden, is het in Helmond koud en akelig. En vooral nat. Met als gevolg daarvan een flink aantal schutters dat op het laatste moment toch maar afzegt. Watjes! Degenen die de elementen wl durven te trotseren, krijgen een uitdagende wedstrijd voor de kiezen. Snel doorklikken voor de uitslagen.
Schalkhaar 26-jan-2019
En de uitslagen van de wedstrijd van vandaag in Schalkhaar staan ook online.
NHFT 20-jan-2019
De kop is eraf. De eerste wedstrijd van 2019 is inmiddels geschoten. Op de Golfbaan van Spaarnwoude, waar anders? Net even onder nul, maar wat een lekker zonnetje. Ondanks de vrijwel windstille situatie hadden vele schutters problemen om de doeltjes om te schieten. En dat betekent dat de banenbouwers hun werk goed gedaan hebben, met flink wat instinkers in het parcours. De uitslag van deze wedstrijd? Op de uitslagenpagina natuurlijk!
Bij de prijsuitreiking vandaag kreeg het team van NH-FT zelf ook een prijs: de DFTA-leeuw. Daarmee zijn zij een doro de  DFTA erkende vereniging, die wedstrijden mogen organiseren die meetellen voor het Nederlands kampioenschap. Rob, Hendrik-Jan, Remco en Rens zijn best wel trots dat ze die leeuw in ontvangst mogen nemen.

NH-FT team
DFTA 19-jan-2019
De wedstrijd bij Molenvoort van 8 september 2019 is verplaatst naar 29 september.
EFTF 19-jan-2019
De inschrijving van de EK FT in Griekenland is inmiddels ook geopend. www.eftc2019.eu
BG 19-jan-2019
Misschien interessant voor de FT-schutters: de Bulgaria Open. Op 10 t/m 13 april, In Bulgarije. Meer info op ft-bulgaria.com
Mikpunt 5-jan-2019
Ook de wedstrijden van 't Mikpunt in Maasmechelen staan nu op de wedstrijdkalender.