DFTA

 

Dutch field target association

Archief van berichten uit 2021

DFTA 29-dec-2021
De wedstrijdkalender ziet er inmiddels aardig gevuld uit. Nationaal, maar ook internationaal. Nu maar hopen dat de corona niet opnieuw roet in het eten gaat gooien.
DFTA 14-dec-2021
Eerste aanzet tot een wedstrijdkalender 2022
Op 13 december 2021 vond de jaarlijkse afstemming tussen de verenigingen plaats over het komende wedstrijdjaar. Ondanks de onzekerheid over wat er daadwerkelijk geschoten zal kunnen worden, waren we het er over eens: er moet weer een wedstrijdkalender komen. Alle verenigingen willen graag weer wedstrijden organiseren. De eerste wedstrijddata staan inmiddels in de wedstrijdkalender 2022. Deze is nog niet compleet, en alles nog onder voorbehoud, maar het begin is er. Ook de data van de grote internationale wedstrijden, voor zover bekend, zijn opgenomen.
DFTA 15 mei 2021
Leon en Mirjam benoemd tot erelid.
Tijdens de ALV van 7 mei 2021 zijn Leon en Mirjam benoemd tot erelid van de DFTA, voor alles wat zij de afgelopen jaren voor de sport gedaan hebben (op de zeldzame momenten dat ze niet in een ver buitenland op vakantie waren).

Leon en Mirjam
DFTA 15 mei 2021
Geen NK 2021
Binnenkort mogen we weer! Het ziet er naar uit dat we binnenkort weer wedstrijden mogen gaan schieten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is echter de knoop doorgehakt dat er dit jaar geen NK verschoten zal worden. Dus: er zullen wedstrijden komen, maar die tellen niet mee voor een NK.